Perillä!

Lento lähti Helsinki-Vantaan lentokentältä ja yhteys oli Mallorcan kautta Malagaan. Koska koneen vaihtoon jäi runsaasti aikaa, niin oli aikaa myös tutustua Palman kaupunkiin. Paikallisbussi lentokentältä lähti terminaalin ulko-oven lähettyviltä ja matka keskustaan maksoi 5e.
Keskustan päätepysäkki oli alueella, jossa oli paljon kaunista nähtävää ja esim. nykytaiteen museo, josta myös muutama kuva:





Taideteokset olivat hauskasti ulkona nähtävillä


Bussipusäkki takaisin lentokentälle löytyi läheltä paikkaa, missä bussi aiemmin jätti pois kyydistä.

Palman lentokenttä on iso ja kävelemistä riitti. Se on myös hyvin vilkas, Espanjan kolmanneksi suurin, ja siellä oli paljon ihmisiä. Onneksi oli reilusti aikaa etsiä oikeat paikat. Jatkoyhteys Malagaan oli aivan täynnä, toisin kuin edellinen lento Helsingistä ja sen vuoksi lähtö viivästyikin noin 20min.
Onneksi oli vuokra-auto valmiiksi varattuna Malagassa, joten kun viralliset asiat oli hoidettu, niin pääsi lähtemään kohti majapaikkaa ja nukkumaan. Ensin piti tosin etsiä auki oleva kauppa, että sai vähän ilta-ja aamupalaa...

Kommentit

  1. Tervehdys ja hieno on matka Espanjaan ollut, ehditte Palmassakin käydä. Kivasti olet kirjoitellut matkan suunnittelusta ja matkasta. Kiitti mahtavista kuvista! Sanoisinpa, että kyllä teidän kelpaa!!! Odottelemme Kimmon kanssa lisää tietoa sieltä huojuvien palmujen ja aasitaksien maasta. Take care, friends🤗!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit